Jag ska sakna dig imorgon,



För mycket tid att tänka
och jag vill inte fundera mer över det
Det är över nu

Kanske träffas vi en dag
då vi är lite äldre och klokare
och kanske finns det något kvar då
men nu är allt sagt mellan oss

Det var allt, tack




I don't know how, but I suddenly lose control,

Så var fredagen slut. Äntligen skulle jag vilja säga faktiskt. Har varit en lång dag, men har haft riktigt trevligt ändå. Killarna här hade en "grabbkväll", men eftersom att jag är så sööt, så lyckades jag bjuda in mig själv och titta på "X-Men Origins: Wolverine". Okej, det var väl kanske inte riktigt sanningen, jag kanske tjatade liiite, meen.. (; Efter filmen så fick de spela sina spel själva. Det var väl bäst så. Fast även grabbkvällen tog slut, så det slutade med spel i köket i stället.

Att ha dator är toppen, men utan ljud... Det går ju att diskuteras fakiskt.

Just nu sitter vi och tittar på "Mamma mia", men jag har lite tråkigt, så om någon ville roa mig så är det helt okej!


Och jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig

Hejhopp alla glada! :)

Vad är bättre än att ha bröder som alltid ställer upp när man minst behöver det?! Att leva utan dator ett tag var nog ganska nyttigt, men nu är det nog. Har fått låna en laptop av en av mina bröder. Att en annan satt och försökte laga sin gamla staionära dator just för min skull är ju också beundransvärt! Älskar bröderna mest i världen! <3

För övrigt har jag roat folket uppe i överhuset och de har ju roat mig också. Erika och jag tog oss in till stan för att titta på "Flickan som lekte med elden", men befann oss inte inne i byggnaden mer än tre minuter. Slutsålt, det är inte varje dag man upplever det...

Imorgon är det sista redovisningen av text&skiss. Sorgligt, men en stor lättnad. Har varit slitiga veckor, men kul har vi haft :)

Godnatt världen. Godnatt Wadström.

Don't stop believin'



Anna vill ha en klapp på kinden för att hon är så duktig och skriver veckodagboken!


In your face Carl-Erik!





Det är en känsla som du lämnar när du vänder bort din blick,

This sucks!

Jag har någon sjukdomsskräp i kroppen. Skulle kalla det förkylning om det varit i en annan tid än den vi är i nu, med fläskfebern i hasorna alltså. Men ärligt talat, det är nog förkylning. Skönt att vara hemma och pigga på sig till nästa vecka i alla fall.

Som om det inte vore nog, min datorn har pajat. Förmodligen är det modekortet och förhoppningsvis går det att få tillbaka allt jag hade på den. Musik, dokument, bilder... Åh, Gode Gud om du hör mig nu, så ber jag dig om att jag kan få tillbaka allt det där!
Så Anna, vad har vi lärt oss av det här? Just det, spara allt viktigt på usb och skivor.

Ibland bara hatar jag tekniken. Den har verkligen något emot mig

Annars har jag det bra. Livet rullar på. Stressigt inför Luciafirandet på alla håll och för avslutningsveckan innan julen. Mycket att stå i. I veckan har flera i skolan kommit till insikt över att jag inte kommer från Göteborg som de från början trodde.. Av någon anledning tycker folk att jag pratar göteborgska, med det beror väl helt på vem man frågar antar jag. 

I helgen gäller det alltså att ta igen sig, umgås med mami och papi och kommma tillbaka till skolan med nya krafter för att göra en hejdundrandens text&skiss arbete med Bonnica, Frida och Anneli. (och Maja självklart om hon dyker upp efter sin sjukdomstid) 
 







Och ja,
ibland längtar jag tillbaka
till en långt svunnen tid


Vi lever ett borgareliv,

Jag lever än

Livet på borgen fortsätter i sitt vanliga lunk, fast veckorna är nu fyllda med arbete som kallas "text och skiss". För trött och för invecklat för att förklara här och nu. Låt oss förkorta det hela till att det handlar om att bearbeta texter. Otippat

Som parentes vill jag tillägga att vi fick kåldolmar igår. Det ogillades starkt. Idag var det mycket godare mat!

I helgen kommer Malin hit! Då ska vi hitta på massa skoj med bara oss och ibland kanske också lite Internatare:)

Som sagt lever än, men är lite trött. Just nu är det mycket som ska in i huvudet. 16 luciasånger till exempel, varav två är på språk jag inte riktigt hanterar. (Vad hände med den där hjälpen jag skulle få?!)

Imorgon är en ny dag, med nya äventyr och utmaningar. Och det är onsdag.

Jag hörde sånger i mitt huvud, men de kom aldrig ut

Jag är tillbaka i Norrköping igen

Höstlovet har varit helt underbart, även om det fanns en del som jag aldrig hann med. Man vill så mycket, känner så starkt. Men ibland handlar det om att prioritera och det känns som om jag har gjort det rätt den här gången, jag som annars inte är så duktig på att just prioritera.
Igår var det Haloweenfest hos Skånemalin som slutade med utgång och vi hade riktigt trevligt hela kvällen. Det stavas twister, kareoke, kung och dans. Tack till jobbarkompisarna!
Så nu är jag trött, för kvällen blev sen och morgonen tidig. Därför funderar jag på att skippa överhuset. (nejnej, att jag inte vet hur man kommer in är inte alls problemet!) Men eftersom att Evelina precis gett mig instruktioner, så får jag väl bege mig en liten stund och säga hej i alla fall.

Mamma fyllde år idag, så GRATTIS igen till henne! Älskar dig mamma! <3 och pappa. Och bröderna. Och alla andra också förresten :)

Har också upptäckt hur kul facebook egentligen är. Man får reda på en massa roligt. Som att jag har kompisar som antagligen känner varandra, att Johan Glans cyklat runt i Kristineberg i lilla Oskarshamn. Ja, listan är lång.


RSS 2.0