Och tryggheten byter jag med glädje ut mot dig

Småland är muligt idag

Jag är och kommer aldrig att bli en morgonmänniska. Det kan jag lova till nästan 100%. Att därför behöva stiga upp halv sju varje morgon är något jag verkligen inte uppskattar. Annars trivs jag bra och jag är redan superpoppis här. Hos alla. Det är härligt att se !

I torsdagskväll grillade vi i det gamla gänget från gymnasiet och jag kan inget annat säga än att det var mycket trevligt. Och jag insåg och förundrades där jag satt och lyssnade på de andras historier hur mycket en människa kan hinna med och förändras på ett år bara.

För övrigt sitter jag faktiskt och studerar, lika bra tt börja redan så jag inte sitter som vanligt veckan innan och låstas råplugga. Och för att öka motivationen är det musik som gäller. Tackar för bra pluggmusik:)



Hoppas övriga Sverige har lite bättre väder än här idag.



But man these times are hard

Småland, 15/6 - 15/8

Det är här jag kommer att befinna mig mestadels nu i två hela månader, med småvisiter här och där i vårt avlånga land. Jag har lämnat Sibyllat och ska i sommar jobba i hemtjänsten. Allt är nytt. Allt är annorlunda. Allt är lite spännande. Hittills har jag bara gått bredvid, men imorrn är det dags. Imorrn är det jag, bilen och gamlingarna i skogen och vi kommer nog komma bra överens allihop. Vem kommer inte överens med mig?
Fjorton timmar ska jag vara igång imorrn, så det är minsann dags att släppa in John blund till sovrummet nu


Två månader är lång tid, fyra veckor lite kortare. Så är det bara. 




But never look back

För att förtydliga för alla så skriver jag bäst på förmiddagen. Därför kan jag tycka att jag har rätt att kunna få umgås med människor jag tycker om på kvällen. Sitta i en park, lyssna till Strömmen som virvlar förbi, se solen gå ner bakom höghusen, sjunga sånger, undersöka underjorden, gå på utställning, äta tacos och mysa på ett café. Och tentan är nu faktiskt inne på sin femte sida, det ni! Om jag gjort rätt eller inte, det återstår att se. Men skrivit det har jag.

Idag är målet att skriva de två sista sidorna för imorrn är det Societetenmöte och sen kommer Matilda hit. Och på tal om Societeten, titta gärna in på vår vacakra blogg! :) http://societetennkpg.blogg.se/

Over and Out


But my god, it's so beutiful when the boy smiles

Självdisciplin är inte min starka sida

Jag har i alla fall kommit igång att skriva på tentan nu. Forskningsfrågan är klar. Vilken metod som ska användas är också klar och därmed är vetenskapligt perspektiv också bestämt. Det är inte mycket mer än att bara sätta sig att skriva nu. Men det är just det. Sätta sig ner att skriva. Det finns en massa andra roliga grejer att göra. Man kan ju tycka att jag någon gång borde lära mig att om uppgiften görs så är jag fri sen att göra vad jag vill. Jag funkar tydligen inte så.

Igår var Societeten och de andra fadderierna i StuFF i folkparken och grillade. Välidigt mysigt och de lektes en massa som Irländsk kubb. Ett svårt spel som näst intill kan kallas evighetsspel. Och när alla började dra sig och stampa hemåt så bytte jag sällskap och joinade teatervänner i Kärleksparken. Pratade och myste massa. Mycket roligare än att skriva på en förbannad tenta. Förbannat orättvist att de har sommalov, men jag tycker om dem rätt mycket ändå. 


Men nu så, en kaffekopp till och lite choklad. Tentan, nu är det kört!

RSS 2.0