Men jag går inte isär när jag går med dig

Gamla hederliga salstenta, vart är du?

Sitter begravd i en hemtenta från helvetet och jag vet att jag har sagt det förut, men den här gången är det allvar. Den är sänd från helvetet att ta oss stackars socionomstudenter ner i omtentaträsket. Så just nu sitter jag och ber en stilla bön om att orden kommer skriva sig själva på pappret jag har framför mig, ber att orden bara ska landa där.

Annars rullar det på, för er som undrar vart mitt liv bär mig. Jag studerar, umgås med vänner och njuter av det fantastiska vädret som faktiskt kommit. Lollo är i staden i helgen. Jag har verkligen saknat henne, vill skriva den här skiten färdig så jag bara kan åka och träffa henne!
Igår smet jag faktiskt från tentan och gick för att tjuvtitta på en av vårpjäsernas rep och det var awesome! Nu vill jag bara se den i sin helhet, med allt som ska vara med och absolut resten av pjäserna. Längtar till nästa helg!
Men för att jag ska få göra det så måste jag skriva färdigt den här tentan. Man måste ha en sporre här i livet, annars blir inget gjort!


Det är tid för de galna och månen är full

Skiftesveckan börjar nu

Egentligen är jag för trött för att sitta här och borde leta upp min säng, men jag upptäckte att det var ett tag sen jag uppdaterade. Detta kan tyda på att jag har väldigt mycket att stå i om dagarna och det stämmer. Men uppdatering då: Ny kurs började förra veckan som i princip eliminerar det vi en gång kallade fritid, kedjan på min cykel hoppade av och tidigare den dagen körde jag i spårvagnsspåren, jag och Sveriges Lagar klådde upp juridiktentan med hästlängder, våren har hittat till Norrköping, i slutet av veckan är jag fadderist och jag trivs bra.

Igår var det återigen filmkväll på Borgen och vi såg Sherlock Holmes i nutid. En underbar serie värd att se på!

Imorrn fortsätter skiftesveckan och vi Trälar förväntas göra en hel del galna uppdrag under veckan. Så håll alla ögon och öron öppna, där vi drar fram är det aldrig tråkigt!


Vill meddela att de nya spårvagnarna är jättefula..

Småland är namnet på landet, det kära



Man har kommit fram till att Oskarshamn har haft sitt namn tillräckligt länge nu, så pass att det lagts fram ett nytt förslag som stadens namn, nämligen Juholtsvik.

Är hemma i Småland nu efter en bussresa så lång som fem avsnitt av "How I Met Your Mother" och väntar på att klockan ska bli ett imorrn. Bästastebästaste Malin väntar mig då. Imorgon väntar också årets vårmarknad här och den är obligatorisk. Och jag hoppas innerligt att munkvagnen hittar hit.

Inte mycket mer att säga just nu. Ett avsnitt HIMYM till bara, sen sova:)

TIRA MISU FRIED IN SUGAR!


It's funny cause it's true!

RSS 2.0