Kärlek är för dom



Nu vet vi allt om våren. Vilka pjäser och vilka grupper. Och det känns skönt att få det ur världen. Nu finns det bara en väg framåt och det kommer att bli toppen! 

Monologarbete har varit hela denna vecka också. Vildanden var vi och såg också och den var helt okej. Seg första akt, men den kom igång sen på slutet. Och när alla mina internatvänner varit iväg och hurtat sig på Friskis&Svettis så har jag och Dante suttit på Erikas rum och nördat med TV-spel!
För övrigt har den här veckan varit helt uppochner och bakochfram på alla sätt, men nu är det helg och dags att andas ut. Man behöver det ibland.

Nästa vecka lovar jag att sova bättre. Jag ska verkligen skärpa mig på den fronten.

Så godnatt nu allihopa!:)


Tänk att jag hamnade här igen..


De småsmå orden är svåra ord och de hårda orden är enkla ord



Ibland behöver man inte göra så mycket eller säga så mycket, utan bara finnas där




Tack för att ni finns i mitt liv E, J och J! <3 



 


Don't stop believin'

En vecka har gått nu. Och tre dagars monologarbete, det tär i knoppen. I tordagskväll visste jag knappt vad jag hette längre.
För övrigt händer det inte mycket. Eller jo, det har det nog... Våretydgrupperna ska pusslas ihop den här veckan och nästa vecka får vi veta vem vi hamnar med! Och det är fortfarande skräckblandad förtjusning över det..

Idag händer inget vettigt alls tror jag. Det finns en hel del saker som jag borde göra faktiskt. Städa, boka biljetter till Malmö, tvätta, jobba lite med monologen och lite annat smått och gott. Och sen finns det ju en hel del som jag vill göra, men det får nog vänta.. Ibland måste man ta tag i det som man måste göra, även om det är tråkigt.

Vi har börjat med dagens kommentar, så här kommer nu veckans:

Måndag Dante: En kortis...
Tisdag Erika: "Nej inte en sån! Ett träd. En grön. En sån! En bloccoli!!" 
Onsdag Lollo: "Du kan bli författare... till en... vegetarisk kokbok!!" Bubblare Jana: "Ja så då kunde jag göra några korta ärenden på Finsbook" 
Torsdag Carro: "Ja, jag är ju i alla fall manligast i klassen!" 
Fredag Simon: "Näje, den vill inte!" Bubblare Dante: "Asså, det där är inte okej, asså!" 

 

Jag har en situation med ett annat liv och du har ingen del i det



Jag saknar dig, vännen


And when all else fails, we don't

Tillbaka på Borgen och jag mår bra

Det känns skönt att vara tillbaka, samtidigt som det skaver i bakhuvudet att det bara är ett halvår kvar nu. Men det ska vi ta vara på! :) I vår väntar våretyderna och det ska bli roligt, även om det just nu är lite skräckblandad förtjusning över det.

Helgen har varit fylld med massa massa härliga samtal med alla. Sena kvällar, jag som skulle ställa tillbaka min dygnsrytm, men det blir så lätt att man glömmer tiden när man har intressanta samtal med folk.
  Dessutom var jag, John och Erik på Ingelsta i lördags i jakt efter en ny dator till mig. Och jag står nu i tacksamhetsskuld till dem, för endast Gud vet vad som hade hänt om jag gått dit själv. Jag tackar er kära pojkar! :)
  Till råga på allt, så har jag hittills lyckats ha sönder tre lampor sen jag kom tillbaka. En i hallen första dagen, en i badrummet i överhuset andra dagen och så slutligen taklampan på min sida av rummet. Det kallar jag lyckat och jag undrar om det inte är något fel på själva ledningarna på något sett. Hmm.. Får väl gå och prata med klasse.
Imorgon är det monologarbete och det är väl inte det man peppar mest till måste jag erkänna, men det går nog bra ska ni se. Så vi säger tack och godnatt där, så ska jag försöka lyxa till det med lite sömn


Jag ska sakna dig imorgon,

"Hej, säljer ni astmamedicin här?"
"Eh... nej, tyvärr"

Mycket dötid blir det när man jobbar på Sibylla om vintern. Därför får man roa sig så gott man kan. Och i tidningarna kan man hitta mycket intressanta, roliga och ibland ganska korkade artiklar.
  Idag läste jag om att man inte alls ska ha 37 grader i vattnet som man blandar med jäst, när jag själv har skrivit en lång labrapport om just att jästsvamparna trivs och funkar allra bäst när vattnet är just 37 grader
  Så hittade jag en annan artikel där det stod om "åttaminutersträningen". I mina öron låter det helt okej eftersom att jag är jag. I mina öron låter det som en bra början, så det är värt att testa tills musklerna och motivationen är redo för större grejer. Ska nog kanske börja dansa i vår igen. Någon som vill hänga på?
  Lyckades också på något sätt åka för körövningen inför konserten på onsdag idag, när den fjärde faktiskt är imorgon. Nej, jag är forfarande veckovill och behöver antagligen en almanacka

Nu är det bara tolv timmar kvar på jobbet och näst intill 72 timmar tills jag andas Östgöts luft igen! 

 

Mitt i snöflingan balanserar jag

Gott nytt år alla!

Nytt år, nya möjligheter

2010 ska jag:

~ Välja en utbildning jag verkligen vill läsa
~ Börja laga mer mat (Nudlar is from now, big NoNo!)
~ Börja en träningsform jag gillar
~ Besegra min scenskräck
~ Upptäcka en ny storstad inom Sveriges gränser
~ Besöka åtminstone ett land utanför Nordens gränser
~ Göra något vågat eller som jag aldrig gjort innan
~ Våga möta sanningen...

I år ser jag det inte som nyårslöften, utan som mål. Mål att sträva efter.  


But she never could get drunk enough to get him off her mind

En välbekant doft
det krävdes inte mer
för att jag skulle tappa fotfästet
igen

Tusentals minnen
spelades upp som diabilder
bakom slutna tårfyllda ögonlock

och innanför revbensburen
ett hjärta som slår i otakt



Jag är inte över dig än


RSS 2.0