Vem tar konsekvenserna för din skuld?









Jag sökes












Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med

Och denna vecka raderar vi tack

Ja, pjäsarbetet börjar ta ut sin rätt nu och jag börjar känna mig rätt sliten och nött i kanterna, fast mycket mer ligger grundat i mitt lite konstiga och jobbiga humör. Det blir lätt så när inget riktigt går som det ska och munnen lever sitt egna liv.
  Det är då man har fantastiska människor runt sig som bryr sig. Tack! Och nästa vecka är en ny vecka och då tar vi nya tag!

Ta inte åt er allt för mycket av det jag sagt denna vecka, för det mesta har varit en överdriven reaktion.

Att det faktiskt förvandlats till en vinter igen den här veckan har ju inte varit allt för roligt, men nu hoppas vi på finare väder, mer vår åt folket! Mer dofter, mer fåglar och mer liljekonvalj! :D

Anna tackar för sig


Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu,

Det ska vara jag. Jo, men det ska vara jag.

Igårkväll höll jag mig duktigt sysselsatt, och inklusive John. För jo men visst lyckades jag låsa ut mig från lägenheten. Inga problem kan man tycka, Lollo har ju också en nyckel. Nu var det ju så att hon hade åkt hem till sin pappa i Småland och här stod jag på Borgen och kom inte in till min lägenhet där mitt storkok stod och svalnade på spisen och mobilen i laddaren.
   Tillslut fick jag tag i vaktis så de kunde komma hit och låsa upp. Men problemet var inte löst där. Nä, för vaktisarna kunde inte hitta nyckeln som går in till lägenheten. Men efter ca 45 minuter kunde vi äntligen komma in. 
   Annat vanligt folk går på dans, till pubar, tittar på film, umgås med familjen. Men jag och John, vi stod på en gårdsplan och väntade på att någon skulle kunna låsa upp min lägenhet. Ja, alla har vi något att roa oss med. Men jag är glad att jag slapp vänta ensam :)
Vi hade en liten nostalgitripp sen med "Lejonkungen" på VHS. Där snackar man verklig nostalgitripp!

Idag så händer nog inte allt för mycket. Ska kanske tvätta och träffa dem nere i KG. Vi kommer säkert på något skoj att göra! Även om det inte blir en sådan där härlig picknick som vi hade i veckan. Helt fantastisk! Det gör vi om snart tycker jag!
Fast nu när jag tänker efter på saken, kanske jag borde plugga mina repliker...

Anna over and out

~

AffischBild-M.jpg

http://www.folkbildning.net/~Studio.Tea/


Nostalgitripp till Smålandsskogarna

Idag har jag varit uppe på höjder där jag inte varit på väldigt länge, men jag lyckades skrämma upp mig. Man tappar väl lite när man bara sjunger nere i källaren hela tiden antar jag, men jag klarade mig upp till E i alla fall.
Ja, för det är det jag har gjort idag. Sjungit i kyrkan.

Annars händer inte mycket här nere i de mörka smålandsskogarna, förutom att det är som det var förr. Mamma, pappa, jag och Andreas är det hemma och det är precis som förr, då både Andreas och jag bodde hemma och det är härligt!

Vem får ta konsekvenserna för din skuld?

Bland de kämpigaste scenerna testades igår och det är efter sådana scener som man faktiskt förstår varför vissa skådespelare bryter ihop och kräver tid hos psykolog. Ja, den var tung, liksom hela pjäsen i sig är, men den var riktigt riktigt tung. Och det som krävs där nu är en korreografi över hur vi faktiskt ska röra oss genom rummet. Jag menar, den scenen är inte bara att köra. Misshandel på scen är inte att leka med...

För övrigt är vi igenom första akten nu och har börjat lite smått på andra. Efter lov är det bara tre veckor kvar till premiär och innan dess måste scenografin vara klar, kläderna och smink ska vara fixat och självklart ska vi kunna pjäsen utan och innan. Vi har en hel massa att göra på så kort tid. Stressigt värre!


RSS 2.0