Vi träffades liksom på chans, på något sätt ramla vi in i varann



Idag har bästabästa Johannes fyllt år hela dagen!

Grattis till honom alltså!!



Placera dina drömmar nära ditt hjärta
Ge dem vingar och låt dem flyga
på en höjd där du fortfarande kan nå dem
men där andra inte kan trampa sönder dem
under ovarsamma, avundssjuka fötter

Sikta mot månen
och om du skulle missa
så är du ändå bland stjärnorna





Älskade vän, du betyder så mycket för mig
så mycket mer än du någonsin förstår
Försvann du ur mitt liv nu
skulle du lämna ett tomrum kvar
som jag aldrig skulle kunna fylla igen
Jag tror på dig
vågar du tro på dig själv?


Jag ska riva mina murar tills vi ser varann,

BESLUTSÅNGEST!

Det handlar alltså om Bel Canto vs Misterhults ungdomskör den trettonde december

Vad gör man åt det?

I just wanted to make you proud,

Just det, uppdatera  var det ja..

Jag är hemma i stora huset i Smålandsskogarna och det är skönt. Men det är en del att göra känner jag, man vill så mycket.

Senaste dagarna har jag hunnit umgås med Malin, vara på en fest hos Annie, jobbat, fikat hos grannen, promenader och handlat inne i stan. Och kommande dagar ska jag hinna med att umgås mer med Malin, jobba lite till, fira mammas födelsedag, gå på maskerad, träna med kören här och hinna träffa fler människor.
Sådan där saker som att läsa manus och träna in julrepetoaren till BelCanto kören, det är mindre viktigt. Just för tillfället. Ikväll. Jag borde verkligen ta tag i det imorrn!

Saknar Borgen lite, men jag har det bra här hemma nu.

Home sweet home

Jag är på väg hem nu

Nästa vecka stavas höstlov. Hur roligt och hur härligt vi än har det på Borgen, så ska det bli skönt att komma hem. Träffa alla människor, mamma och pappa, huset, mammas mat, man kan välja vilka tvprogram man vill titta på, slipper slåss om spisen och jag tror jag håller på att bli lite småsjuk och då är det alltid trevligt att vara hemma:)

Så hejdå Borgen på ett tag och hej Smålandsskogarna!



Men tråkigt är det på bussen.. Underhållning tack! :)

Det är en känsla som du lämnar när du vänder bort din blick,

Det var egentligen meningen att jag skulle gå och lägga mig tidigt ikväll

Idag har jag hurtat runt och jag känner mig väldigt duktigt för det. Cyklat ner till staden två gånger idag, först för att titta på Pedagogtvåornas ataljéarbeten. Helt underbara och oerhört gripande! Många kloka ord som jag ska behålla nära hjärtat. Tack

Månadsfest gällde på eftermiddagen, med en god soppa och gott bröd och gott något annat som var smördeg och bacon. Supergott! Underhållningen innan maten var toppen också. Skrattade så jag nästan grät.
Annelie gjorde succé på öppna scenen, och Janas och min duett berörde en hel del bland publiken. Teaterfrys fick roa oss halvtimmen som var kvar.

Ikväll har jag också upptäckt vilken helt fantastisk kör jag fått möjligheten att sjunga i. Bel Canto är ju hur bra som helst!

Sammanfattningsvis så har det varit en bra dag

Om två dagar åker jag hem. Sweet home! :)

Livet på Borgen

Jag har fått klagomål, från alla dess håll och kanter, om att jag är värdelös på att uppdatera bloggen och jag kan ju inte annat än att hålla med.

Livet på Borgen fortsätter i ungefär samma stuk. Vi fortsätter att utveckla våra skådespelartalanger. Fika bjuds det på en hel del nuförtiden eftersom att telefonerna ljuder i ett(; Och just för tillfället är pedagogtvåorna tillbaka, så nu är alla teaterklasser samlade. Därför ska vi ha en månadsfest imorgon med mat och underhållning. Trevligt trevligt!

Två helger i rad har det varit URK för hela slanten. Operan skulle sättas upp ännu en gång, i Jönköping. Vissa har haft det tuffare än andra, men kul har vi haft. Mestadels. Texter som glöms bort, skyltar som hittas, myggor som trillar av osv. Listan är lite längre än så. Men... What's happen in URK, stays in URK! (;

För övrigt har jag börjat en ny kör här i Norrköping, Bel Canto. Började förra veckan och det gick.. ja, allt är ju relativt, eller hur. Men det blir säkert bra. Det ska bli roligt att komma igång med kör igen! :)

På fredag åker jag hem, för ett veckolångt välbehövligt höstlov känner jag. Saknar hemma, saknar Malin, saknar min säng, saknar mami och papi. Sova ska jag göra en hel del, och köra massa bil. Och jobba. Men sen är jag ganska fri, så säg till så hittar vi på något! :)

Och ja, jag ska bättra mig med bloggen, jag lovar.

Hörs!
 


men när jag är med dig, känner jag mig som Ikaros sekunden innan han faller






Just nu




är jag bara rädd
att förlora det allra bästa jag har
en ljuspunkt i mitt liv


osäker på om jag verkligen gjorde rätt





och jag skulle aldrig förlåta mig själv
om jag fick dig att gå ifrån mig nu






Om du någon gång behöver mitt liv, kom och ta det då

Hösten är här nu
och den är kall

Veckan har, som alla andra veckor, rusat förbi. Har den ens börjat? Forumspel, intressanta lektioner med Anna, en kul lektion med Sylwie och knäckande lektioner med Carl-Erik. Bokstavligt talat. Efter den lektionen kommer min rygg aldrig mer bli sig lik igen och han kan inte förvänta sig några julklappar från mig.

Idag hade hela skolan en äppelpajtävling. Gott om man säger så. Det gällde att baka den snyggaste och godaste pajen på skolan. Och vår paj kom på andra plats efter dagiset, och jag säger till pedagogettorna;
"In your face!!"
Men det var kanske en dålig idé att ha en Carl-Erik lektion efter det. Pajerna höll på att återvända samma väg som de kommit in. Straff enligt Carl-Erik, elakt enligt oss.

Imorgon är det födelsedagsfest och alltså ännu mer godsaker. Det kanske är dags att dra ner lite på efterrätterna i skolan.. Eller träna mera kanske.



Vill att det ska vara nästa fredag nu


RSS 2.0